Uusi keittiö!

Uusi keittiö!

Meillä vaihdettiin keittiön kaappien kuluneet keltaiset ovet ja vähän osumaa ja värjäytymää ottaneet työtasot pois. Lisäksi vaihdettiin hellan vasemmalta puolelta kapea vetolaatikosto ja kaappi leveäksi vetolaatikoksi, ja laitettiin kulmahyllykköönkin ovi. Uusi hella on vielä matkalla, mutta muuten näyttää kivalta! Liesituuletinkin oli tarkoitus vaihtaa, ja se jopa tilattiin, mutta keittiöremonttimyyjä myi meille vääränlaisen. Tuo meidän systeemi on nimittäin talotuuletin eikä tavallinen liesituuletin. Myyjä pitkään selvitteli sopivaa mallia listoilta, kysyi erikseen että onko kyseessä talotuuletin vai liesituuletin, ja itse kuvussa vielä lukeekin että ”talotuuletin”, mutta silti tuli väärä tuote.. No, jätettiin nyt sitten vaihtamatta ja katsotaan joskus uudestaan, kun remontoidaan jotain sähköjuttuja muualtakin (esim. tuo yksi rikkinäinen valokatkaisija).

Kunnollisia ”ennen” kuvia en tietenkään muistanut ottaa, mutta tässä nyt vähän jotain.

Kyllä, tein kerran kaalilaatikkoa. Nuo laatikostot tuosta häipyivät.
Remontin alkaessa päätin ottaa ”ennen” kuvien sijasta kuvan lattiasta..? No, tuossa sentään näkyy kulmahyllyt jotka nyt saivat kaapin oven suojakseen.
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Uusi keittiö!

  1. Tosi kivalta näyttää kyllä nuo teidän keittiökaappien ovet!

    Olen kanssa enemmän ja vähemmän salaa haaveillut, että joskus voitaisiin meidän valkoiset ovet vaihtaa johonkin eloisampaan väriin. Niissä ei vain vielä ole mitään sellaista ”oikeaa vikaa”, jonka perusteella kannattaisi lähteä remppaa tekemään… mutta ehkä joskus.

    Tykkää

    1. Minäkin tykkään tuosta vähän luonnonläheisemmästä sävystä. Valkoinen meilläkin oli ”neutraalina” vaihtoehtona, mutta siitä luovuttiin pian. Ehkä teillekin joskus iskee innostus 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s